Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Stormschades in Mijdrecht - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Stormschades in Mijdrecht

Datum: 14 juli 2011
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Donderdagavond kreeg de brandweer een melding van een omgevallen boom op de Diamant ter hoogte van het Veenlanden College.

Er lag een boom op de weg en het verkeer kon er niet meer door. De brandweer kon de boom snel in stukken zagen en de weg weer vrijmaken.

Even later kreeg de brandweer nog een tweede melding. Deze keer moesten ze naar de Schepenenstraat. Hier werd de hoogwerker ingezet om gevaarlijke takken weg te halen.

De redactie een foto ingezonden van een gebroken tak op de Prins Bernhardlaan. Ook werd er een foto ingezonden van een omgevallen boom die op de Inghenwinckelstraat lag. Twee voorbijgangers hebben de boom snel aan de kant gelegd, zij hadden een kettingzaag bij zich. Verder viel er ergens een steiger om.

Rond 20.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor takken op de Ringdijk Tweede Bedijking tussen De Hoef en Amstelhoek. Hier heeft de brandweer de takken snel verwijderd en de weg weer vrijgemaakt.

Foto's: Peter Bakker en ingezonden

Ook een foto van stormschade? Mail naar info@petershotnews.nl

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht