Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Bestuurder gezocht na aanrijding Bozenhoven, vrouw gewond - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Bestuurder gezocht na aanrijding Bozenhoven, vrouw gewond

Datum: 08 augustus 2011
Bron: www.petershotnews.nl

Mijdrecht - Op vrijdag 15 juli j.l. heeft er een aanrijding plaats gevonden op de Bozenhoven tussen een fietser en een auto.

De bejaarde vrouw op de fiets kwam hierbij ten val en de automobilist stopte netjes. De verwondingen van de vrouw bleken mee te vallen en de man noteerde haar gegevens en ging er vervolgens vandoor.

De vrouw bleek later veel pijn te hebben en is door bekenden naar het ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat zij een gebroken knie had. De bestuurder van de auto heeft nooit meer contact opgenomen en de betrokkenen zijn op zoek naar hem.

Getuigen gezocht
Wellicht kent u, of bent u, de man die de betrokkenen zoeken. Het is een grijze man van ongeveer 60 jaar oud die gepint had bij de Rabobank aan de Bozenhoven. Hij heeft een grijze snor en reed in een grijze Volvo V50 met witte bekleding. Het ongeluk gebeurde tussen 17.00 en 17.15 uur.

Herkent u uzelf in deze oproep of kent u wellicht de man met deze Volvo, laat dit dan weten bij de politie via 0900 8844.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht