Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Vinkenkade afgesloten t/m 15 april - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Vinkenkade afgesloten t/m 15 april

Datum: 16 maart 2010
Bron: Gemeente De Ronde Venen

Van 15 maart t/m 15 april 2010 wordt de Vinkenkade, ter hoogte van de Molenkade, 4 weken afgesloten om werkzaamheden te kunnen uitvoeren,.

Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de Vinkenkade vanaf Buitenborgh Zuid tot aan de Molenkade moeten worden gereconstrueerd, om aan te sluiten op het nieuwe tracé.

Al geruime tijd wordt gewerkt aan de Vinkenkade, tussen de aansluiting A2 - Abcoude en de Molenkade. Het nieuwe tracé is inmiddels zichtbaar. Dit betreft het zandlichaam voor Buitenborgh.

Bereikbaarheid
In de bovengenoemde periode blijft Buitenborgh bereikbaar via Abcoude. De Molenkade blijft bereikbaar via de Baambrugse Zuwe / Groenlandsekade. Doorgaand verkeer wordt op de N201 bij Vinkeveen en op de Burgemeester Des Tombesweg bij Abcoude omgeleid via de N201 - A2.

Planning
In april 2010 zal de bodem van het zandlichaam voldoende gezakt zijn en wordt de voltooiing van de duiker nabij Winkeldijk verwacht.
In april en mei 2010 wordt naar verwachting het definitieve tracé van de Vinkenkade vanaf het aannemer
sverblijf bij Winkeldijk tot aan Buitenborgh Zuid afgerond.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht