Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 89

Notice: Undefined variable: aExtraHeaders in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Veel boetes tijdens snelheidscontroles Constructieweg - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Veel boetes tijdens snelheidscontroles Constructieweg

Datum: 19 mei 2010
Bron: Politie Regio Utrecht

Mijdrecht - De politie heeft de afgelopen dagen vele verkeerscontroles gehouden op de Constructieweg.

Vanwege de afsluiting van de Industrieweg rijden veel mensen via de Constructieweg. Bij de politie kwamen klachten binnen over de snelheid waarmee bestuurders over deze weg rijden.

Tijdens de controles met onder andere een lasergun is dinsdagmiddag tussen 13.20 uur en 13.40 uur gecontroleerd. Hier kregen twee personen een bekeuring voor een te hoge snelheid en twee voor het niet dragen van een gordel. De hoogste gemeten snelheid was 70 km/u.

Later die middag werd er nogmaals gecontroleerd. Ook hier werden weer vele bekeuringen uitgedeeld voor de te hoge snelheid met een topper van 81 km/u. Ook krijgt een automobilist een bekeuring thuis gestuurd voor het met zeer hoge snelheid (84 km/u) wegrijden bij de controle.

Ook woensdag was het raak. Toen kregen zeven bestuurders een bekeuring wegens een snelheidsovertreding met een maximum van 85 km/u.

De politie zal de komende tijd regelmatig controles uitvoeren op de wegen rondom de afsluiting waar een maximum snelheid van 50 km/u geldt.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht