Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hoisen6926/domains/petershotnews.nl/public_html/controllers/news.cont.php on line 98
Straattheaterfestival De Ronde Venen weer groot succes - Peters Hotnews.nl
Peter Bakker Nieuws en Fotografie Bakker Media RSS Feed Petershotnews.nl TWITTER

HOTNEWS

Straattheaterfestival De Ronde Venen weer groot succes

Datum: 21 juni 2010
Bron: ingezonden stukken

Afgelopen zaterdag stroomde 's morgens vroeg het dorpscentrum van Mijdrecht vol met bezoekers van het 18e Straattheaterfestival De Ronde Venen. Zij trotseerden de frisse wind en drie kleine buitjes, en genoten met volle teugen van de 50 professionele optredens van internationale artiesten uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje en Australië, en de ca. 30 optredens van gezelschappen uit de regio. Ook toen een groot deel van Nederland achter de buis wachtte op dat ene doelpunt, bleef het uitgedunde maar enthousiaste publiek in grote getale genieten van optredens van een sexy dame met hula hoops, een straattheater-koorddansact, jongleurs met vuur of whiskydozen en -flessen, acrobaten, toneelkunstenaars, steltlopers in de vorm van rotsblokken, komieken, clowns, illusionist en goochelaar, dansers en muzikanten.

De verscheidenheid en hoge kwaliteit van de professionele optredens zijn het kenmerk geworden van dit festival en werden hoog gewaardeerd door zowel de bezoekers als de artiesten. De organisatie kan daarom terugkijken op een zeer geslaagd en sfeervol festival. Zaterdag 18 juni 2011 wordt het 19e Straattheaterfestival De Ronde Venen gepland. Een foto-impressie van afgelopen zaterdag staat op www.straattheaterdrv.nl.

laatst bijgewerkt op: 16 nov 2016 13:34



Family Mijdrecht

Terug

Family Mijdrecht